FANtv-nl-logo-mobile

Facebook ondersteuning voor Nintendo DSi

 Sinds kort kun je foto's direct van je Nintendo DSi uploaden naar Facebook via Nintendo Wi-Fi Connection. Hiervoor hoef je alleen de nieuwe systeemupdate te downloaden.


De Facebook-ondersteuning voor Nintendo DSi Camera maakt deel uit van een nieuwe systeemupdate voor Nintendo DSi. Deze update brengt ook enkele technische verbeteringen voor het systeem met zich mee. Om de update uit te voeren, zorg je ervoor dat er een draadloze internetverbinding is ingesteld op je Nintendo DSi. Vervolgens kies je voor System Update in het System Settings-menu. De firmware van het systeem wordt dan automatisch opgewaardeerd naar versie 1.4.De nieuwe Facebook-ondersteuning voor Nintendo DSi Camera maakt het mogelijk om fotos direct op Facebook te plaatsen, waar ze worden gedeeld met je vrienden en worden opgeslagen in een album bij je profiel. De eerste keer dat de Facebook-integratie wordt gebruikt, moet je op je Facebook-account inloggen via Facebook Connect. Vervolgens kan je e-mailadres worden opgeslagen op je Nintendo DSi om later gemakkelijker afbeeldingen te kunnen uploaden.


De Facebook-functionaliteit van Nintendo DSi levert een veilige ervaring waarbij je password voor iedereen onzichtbaar blijft. Gebruikers kunnen altijd hun privacy-instellingen wijzigen op facebook.com.


Nadat je de Facebook-functionaliteit hebt ingesteld verschijnt er in het Album van je Nintendo DSi een Facebook-logo, en boven je fotos verschijnt een Facebook-icoontje. Door hierop te tikken maak je direct verbinding met je Facebook-account op internet en wordt je foto ge-upload. Je kunt maximaal 200 fotos uploaden en bewaren in n album dat automatisch Photos from Nintendo DSi wordt genoemd. Maar daarna hoef je niet met uploaden te stoppen - de 201e foto verschijnt simpelweg in het volgende album.


Elke afbeelding van het album van je Nintendo DSi kan naar Facebook worden ge-upload. Dankzij de verschillende mogelijkheden die de Nintendo DSi biedt om fotos te bewerken kun je er allerlei gekke dingen mee uithalen, om ze vervolgens direct naar Facebook te sturen en met je vrienden te delen. De camera van Nintendo DSi laat je gebruikmaken van elf verschillende lenzen met grappige effecten, dus kun je dikke lol beleven met je fotos!

Vergelijkbare artikelen