FANtv-nl-logo-mobile

Meer kleuren en meer extra's op Nintendo DSi

Vanaf 23 oktober 2009 hebben de kopers van een Nintendo DSi meer kleurtjes om uit te kiezen. De drie nieuwe kleuren Metallic Blue, Light Blue en Red komen dan beschikbaar.


Gratis meegeleverd: Flipnote Studio
De nieuw aangekondigde versies van de Nintendo DSi hebben naast de nieuwe kleuren nog een andere extra toevoeging. Het programma Flipnote Studio (inclusief Facebook-functie) is er al op geïnstalleerd. Deze Facebook-functie bied je de mogelijkheid jouw bewerkte fotos direct op jouw Facebook-profiel te plaatsen, zodat de grappige resultaten die de beeldbewerkingsmogelijkheden van de Nintendo DSi Camera opleveren, snel en handig met iedereen gedeeld kunnen worden.Flipnote Studio is een innovatief programma dat je notities op een Nintendo DSi laat maken, maar je ook de mogelijkheid biedt om tekeningen te veranderen in heuse tekenfilms. Je kunt werkstukjes online uitwisselen via Flipnote Hatena, een speciale via de Nintendo DSi toegankelijke dienst, met een snel groeiende gemeenschap van amateuranimators.


Style Boutique
Op dezelfde dag dat stijlvolle en kleurrijke nieuwe Nintendo DSi-systemen verschijnen, wordt ook Nintendo presents: Style Boutique gelanceerd in Europa. Het stijlbewuste Nintendo presents: Style Boutique past perfect bij de nieuwe kleuren van de Nintendo DSi.Nintendo presents: Style Boutique kan worden gespeeld op Nintendo DS, Nintendo DS Lite en Nintendo DSi en daagt spelers uit om een eigen kledingboutique te beginnen. Je kunt klanten kledingadviezen geven en zelf hun collectie samenstellen uit meer dan 10.000 voorwerpen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan modeshows om speciale voorwerpen te winnen, artikelen online uit te wisselen en elkaars winkel te bezoeken. Je begint als assistente om klanten naar eigen inzicht kledingadviezen te geven. Elke klant heeft een eigen stijl en persoonlijkheid en moeten de outfits met zorg worden aangemeten voor een geslaagde verkoop.


Over de Nintendo DSi
De Nintendo DSi werd in april 2009 gelanceerd in wit en zwart en zit vol nieuwe functies om zowel fans van de Nintendo DS als nieuwkomers te vermaken. Met de Nintendo DSi kan iedereen fotos maken, bewerken en delen met vrienden en familie, maar ook naar hun favoriete muziek luisteren en ermee spelen. Naast het aanbod van ruim 1000 Nintendo DS-games, is het mogelijk om exclusieve spellen en programma"s op het systeem te downloaden in de Nintendo DSi Shop, welke direct via het systeem toegankelijk is.


De Nintendo DSi is de derde versie in de reeks Nintendo DS-systemen. Kenmerkend voor de Nintendo DS-systemen zijn de twee schermen en de even eenvoudige als intutieve touchscreen-besturing. De Nintendo DSi brengt verschillende verbeteringen en nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo zijn de schermen van deze nieuwste versie de grootste en helderste tot op heden en kunnen gebruikers spellen direct in de Nintendo DSi Shop aanschaffen en downloaden. Daarnaast kan ook het aanwezige aanbod van ruim 1000 gewone Nintendo DS-spellen op de Nintendo DSi worden gespeeld. Met de twee interne cameras kunnen gebruikers fotos maken om deze vervolgens te bewerken en op te slaan in het systeemgeheugen van de Nintendo DSi of op de SD-kaart die in de nieuwe SD-kaart-opening is gestoken. Vanaf deze SD-kaart kunnen ook muziekbestanden worden afgespeeld.


De Nintendo DSi in de kleuren Metallic Blue, Light Blue en Red en het nieuwe Nintendo presents: Style Boutique zijn in Europa verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2009.

Vergelijkbare artikelen