FANtv-nl-logo-mobile

Eerste informatie over de Wii 2

Er is informatie gelekt over de opvolger van de huidige Wii. Deze zal voorzien worden van een blu-ray drive en films en games in HD kunnen weergeven.


In het derde kwartaal van 2010 komt er waarschijnlijk een nieuwe Wii op de markt. Pas op het laatste moment zal Nintendo de informatie daarover vrijgeven. Een medewerker van Nindendo Frankrijk heeft echter zijn mond voorbijgepraat waardoor we al het één en ander weten over de opvolger van de huidige Wii.Deze zal evenals de Playstation 2 HD video kunnen afspelen (1080p) en de beschikking krijgen over een blu-ray drive. Dat betekent dat je de Wii 2 niet alleen als spelcomputer maar ook als blu-ray-speler kunt gebruiken. Dit kan veel potentiële kopers over de streep trekken, want er zijn nog maar weinig blu-ray spelers in omloop.


De exacte releasedatum is niet bekend maar deze zal in het derde kwartaal van 2010 komen te liggen. Het console zal dan wereldwijd op dezelfde dag op de markt gebracht worden. Bezitters van het huidige model Wii kunnen hun apparaat inruilen. Ze krijgen de nieuwe Wii dan voor een veel lager prijs, maar zijn wel hun oude Wii kwijt.

Vergelijkbare artikelen