FANtv-nl-logo-mobile

Gratis Wii demo-games via WiiWare

Eigenaren van een Wii kunnen tijdelijk gratis demo's van populaire games downloaden uit de WiiWare game-shop.


WiiWare werd vorig jaar mei gelanceerd. Wii-bezitters kunnen via hun game-console, een internetverbinding en deze online winkel tegen betaling games downloaden. Deze verkopen moeten kennelijk aangejaagd worden want het is nu tijdelijk mogelijk een voorproefje te krijgen van enkele van de beste WiiWare-titels dankzij de nieuwe gratis demo-dienst.


Als je Wii is verbonden met internet vind je in het Wii-winkelkanaal telkens weer nieuwe, spannende en unieke games. Je kunt deze games downloaden en opslaan in het systeemgeheugen van je Wii of op een SD-kaart. Alle gedownloade games zijn direct toegankelijk via het Wii-menu of het SD-kaart-menu, zodat je ze meteen kunt kiezen en spelen.


Bezoek de WiiWare-sectie in het Wii-winkelkanaal om gratis demos te proberen van de beste titels in verschillende genres. De volgende demos zijn momenteel beschikbaar:


FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: My Life as a Darklord (SQUARE ENIX): Probeer zes spannende levels!De wereldberoemde ontwikkelaar Square Enix is groot geworden door even fantastische als fantasievolle games uit te brengen, dus is het geen verrassing dat hun WiiWare-exclusieve games in de legendarische FINAL FANTASY-serie door het grote publiek warm zijn ontvangen. Dit strategiespel plaatst je in de modieuze schoenen van de Darklords dochter, in die rol is het jouw taak het donkere kristal in de top van je toren te beschermen.


BIT.TRIP BEAT (Gaijin Games): Probeer het eerste level van dit spel!
Gaijin Games eerste WiiWare-titel barst uit zijn voegen van de verse gameplay-ideen. Dankzij een mooie mix van 'jaren 80'-design en een moderne besturing met de Wii-afstandsbediening, werd deze retro-ritme-actie-game al snel een publieksfavoriet. Ben je wel weer eens toe aan een ouderwets pittige uitdaging voor n tot vier spelers, of heb je gewoon trek in een werkelijk unieke spelervaring, dan zit je helemaal goed met BIT.TRIP BEAT.NyxQuest: Kindred Spirits (Over The Top Games): Geniet van het volledige eerste level van deze game!
Maak een trip naar het oude Griekenland en reis door met liefde geschapen omgevingen. De vertrouwde platformactie krijgt een heel nieuwe dimensie door de nieuwe spelmogelijkheden die de Wii-afstandsbediening biedt. Dit betoverende avontuur is gemaakt door de nieuwe ontwikkelstudio Over The Top Games en staat garant voor een onvergetelijke zoektocht naar een goede vriend.Hoe download ik een demo?
Je kunt WiiWare-demo's net als WiiWare-games heel gemakkelijk downloaden. Tijdens de introductie van deze dienst, zijn alle demos direct verkrijgbaar vanaf de toegangspagina van het Wii-winkelkanaal. Of ga naar de WiiWare-sectie van het Wii-winkelkanaal en kies voor Zoeken op genre. Kies vervolgens voor 'Demo' voor een lijst van alle beschikbare demo's. Elke demo kun je gratis downloaden en opslaan op je Wii-systeem of een SD Card, dus probeer er zoveel je wilt! Kies simpelweg de titel die je aanspreekt, kies voor "Download", en voor je het weet kun je met spelen beginnen!


De gratis WiiWare-demos kunnen worden gedownload tot en met 31 januari 2010.

Vergelijkbare artikelen