FANtv-nl-logo-mobile

Game Save Manager

Game Save Manager is een handig programma, maar het richt zich wel op een kleine groep gebruikers.


Game Save Manager is namelijk alleen interessant voor mensen die graag gamen, en grip willen houden op hun opgeslagen spellen. Game Save manager stelt deze gamers in staat om op een eenvoudige manier hun gamesaves te backuppen, restoren en met anderen uit te wisselen. Dat laatste is de meest interessante optie van dit programma.


Normaal gesproken zet ieder spel zijn gamesave op een andere plek neer, amar met de Game Save Manager zijn alle bewaarde spellen dus vanuit één locatie te beheren. Dat is vooral handig als je je opgeslagen spellen met iemand wil delen, maar het is ook heel nuttig als je je PC eens opnieuw wilt formateren. Je kunt alle gamesaves dan in één keer naar een veilige plek transporten en hoef niet spel na spel op zoek naar deze bestanden.Daarnaast biedt Game Save Manager nog handige backup mogelijkheden. De gamesaves kunnen worden gecomprimeerd en via ftp worden opgeslagen. Een scheduler kan er voor zorgen dat opgeslagen spellen op vaste tijden worden veiliggesteld.


Heel veel bekende games worden standaard door het programma ondersteund. Andere games kun je zelf handmatig toevoegen, waarbij je alleen hoeft aan te geven waar de gamesaves bewaard worden.


Game Save Manager is hieronder gratis te downloaden.

Vergelijkbare artikelen