FANtv-nl-logo-mobile

Prince of Persia - Warrior Within

Na 'The sands of time' is de 'Prins van Perzië' terug en deze keer toont hij geen genade! Ontwikkel je eigen vechtstijl met het Free Form Fighting System en neem het op tegen Dahaka, de onsterfelijke beschermheer van 'de tijd'.
  

Na 'The sands of time' is de prins terug en deze keer toont hij geen genade! Ontwikkel je eigen vechtstijl met het Free Form Fighting System en neem het op tegen Dahaka, de onsterfelijke beschermheer van 'de tijd'. Probeer je lot te ontvluchten, want noodlot bestaat niet.Dahaka - een onsterfelijke beschermheer van vadertje tijd - jaagt deze keer achter de Prins aan. In het eerste deel van dit spel heeft de prins de tijdlijn verstoord door de tijd terug te draaien. Zijn prijs hiervoor is zijn leven... Dahaka is volgens de legendes onverslaanbaar. De prins reist naar een mysterieus en vervloekt eiland, waar hij zijn noodlot moet trotseren.  
Belangrijke features:  • Free Form Fighting System - Vechtsysteem voor gevechten zonder grenzen. Ontwikkel een eigen unieke stijl.

  • Herboren krijger - Dodelijker, sterker en gemener.

  • Vijanden - Nog dodelijker en verleidelijker

  • Spelduur - Diverse verhaaleinden, bonussen en meer dan 50 wapens

  • Muziek - Met de stem van Monica Belluci en muziek van Godsmack

Wallpapers


 
Graag horen we van je wat jij van het spel vind.
Stuur ons je recentie!


 

  

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl