FANtv-nl-logo-mobile

Verover de ruimte met Goodgame Galaxy

Goodgame Studios, de bekende ontwikkelaar van online games, zoekt de ruimte op met Goodgame Galaxy. Met succes want honderdduizenden mensen spelen dit spel al.

goodgame-galaxy

Zoals de naam al doet vermoeden is Goodgame Galaxy een spel dat zich in de ruimte afspeeld. Het is een strategisch multiplayer spel dat je tegen andere deelnemers uit alle delen van de wereld kunt spelen. Iedere deelnemer aan Goodgame Galaxy is de commandant van een ruimtestation dat zich ergens ver hier vandaan in de ruimte bevindt. Het doel van het spel is dat je de heerser van het heelal wordt. Hiervoor is het bouwen van een sterke basis met leefruimtes, fabrieken en militaire eenheden noodzakelijk.

Starten van Goodgame Galaxy gaat snel en makkelijk. Je schrijft je in met een gebruikersnaam, mailadres en wachtwoord en je kunt meteen beginnen met het online spel. In het begin speel je individueel tegen andere internet. Na level 5  kun je je aansluiten bij één van de drie machtsblokken en zodoende gezamelijk de strijd aangaan met je tegenstanders.

Speel online Goodgame Galaxy (door rechtsonder op Goodgame Galaxy te klikken)

Tags: strategiespel