FANtv-nl-logo-mobile

Run je eigen rederij met TransOcean

Hou je van gigantische vrachtschepen en lijkt het je wel wat om als een echte tycoon aan het hoofd te staan van je eigen transportimperium? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met het spel TransOcean: The Shipping Company kun je je droom waarmaken.

transocean-1

Met de PC-game TransOcean: The Shipping Company bouw je een machtige zeevloot op van moderne containerschepen om daarmee de zeven zeeën te veroveren. Daarbij zet je handelsroutes op en zorgt ervoor dat je schepen efficiënt geladen worden. Tijd is geld, en lege ruimte levert niets op. En extra ligdagen, daarvan wil je helemaal niets weten!

transocean-3

In de game vind je 55 van de belangrijkste havensteden van de wereld waarvan je er één als thuisbasis kiest. Je hebt de beschikking over 20 soorten schepen met hun unieke kenmerken. Daarnaast moet je beslissingen nemen. Kies je voor de kortste route tussen twee havensteden, bijvoorbeeld via het Panama-kanaal of het Suez-kanaal? Of ga je voor een langere route langs meer havens waar je handel kunt drijven. Ga je de Somalische piraten uit de weg, of neem je het risico om zo tijd en brandstof te besparen? Neem je smokkelwaar aan boord, of bescherm je de goede naam van je rederij?

transocean-2

Helemaal leuk wordt het als je kiest voor de multiplayer-modus. Daarmee ga je de concurrentie aan met andere gamers van over de hele wereld. Troef ze af door de beste routes te kiezen en kaap orders voor hun neus weg met je scherpe prijzen. Hoeveel bedrijfsrisico durf je daarvoor te nemen?

TransOcean: The Shipping Company is vanaf nu verkrijgbaar voor PC via de downloadsite Steam voor € 24,99, en zal in november 2014 ook tegen een hogere prijs in de winkels in Nederland verkrijgbaar zijn.

Hieronder zie je een demonstratie van dit PC spel.

Vergelijkbare artikelen