FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe Razer Blade gaming laptop

Meestal gaan de nieuwste games en een laptop niet goed samen, maar bij de Razer Blade gaming laptops is dat een ander verhaal. Dit zijn laptops die helemaal aangepast zijn aan de eisen die zware grafische games stellen.

In 2013 kwam Razer met de eerste Blade gaming laptop, maar games worden steeds zwaarder dus Razer moet ook de Blade laptop keer op keer aanpassen.

Verleden jaar werd de gaming laptop al voorzien van een Nvidia GeForce GTX 870M en een 14 inch QHD+ IGZO touchscreen met een resolutie van 3200 bij 1800 pixels en binnenkort komt er weer een nieuwe versie uit.

razer-blade

Hierin wordt de grafische processor weer vervangen, dit maal voor een nog sterkere GeForce GTX 970M met 3 GB videogeheugen. Deze is niet alleen sneller maar ook zuiniger met energie, wat voor een laptop erg belangrijk is. Ook heeft de nieuwe Razer Blade een betere processor, een Intel Core i7 4720Q Haswell. De Blade zal leverbaar zijn met 8 of 16 GB werkgeheugen.

De koper kan verder kiezen tussen een 128, 256 of 512 GB SSD. De Razer Blade is standaard voorzien van stereoluidsprekers met Dolby Digital Plus Home Theater Edition en 7.1 codec-ondersteuning, een 70Wh li-ion-polymeer-accu, een hdmi 1.4a-aansluiting en drie usb 3.0 poorten.

De prijzen van de Full HD versie van de Blade beginnen bij 2.000 dollar, terwijl het model met QHD+ scherm verkrijgbaar is voor een prijs vanaf 2.200 dollar.

De Amerikaanse vanaf-prijs voor de versie met het QHD+ scherm zal 2200 dollar bedragen.

Vergelijkbare artikelen