FANtv-nl-logo-mobile

Car-entertainment, multimedia in de auto

Wil je televisie kijken in de auto, een dvd film kijken of een mp3'tje luisteren. Het kan allemaal met een multimediasysteem. Ook het aansluiten van een navigatie-systeem of een achteruitrijcamera is mogelijk.


Wat is er nu vervelender dan lange autoritten richting de vakantiebestemming? Kinderen op de achterbank die zich stierlijk vervelen, een partner die de weg niet kan vinden op de kaart en dan is er ook nog eens gebrek aan leuke muziek op de radio. Al deze problemen zijn in één klap verholpen met een nieuw multimediasysteem dat te koop is bij Globe Gadgets.


  

Deze car-entertainment-set bestaat uit een DVD-speler, waarmee je ook CD's en MP3 kunt afspelen, een 7 inch TFT-scherm en een afstandbediening. Zo kunnen de kinderen zich dus uitstekend vermaken met bijvoorbeeld de nieuwste Disneyfilm of hun favoriete kinderliedjes.


Wil jij graag het laatste nieuws weten als je even in de file staat? Dan schakel je gewoon de TV-tuner in. Deze is voorzien van 40 voorkeuzezenders en kan ook alle andere zenders in de ether ontvangen.


Met dit multimediasysteem kun je niet alleen films of televisie kijken en muziek afspelen, het systeem is ook makkelijk te koppelen aan een navigatiesysteem. Zo verdwaal je nooit meer en kan je partner ongestoord met de kinderen genieten van een leuke film. Ook aansluitingen voor parkeersensoren en een eventuele achteruitrijcamera zijn aanwezig. 


Dit product wordt geleverd door Globe Gadgets. Meer informatie over de set is hier te vinden.


Vergelijkbare artikelen