FANtv-nl-logo-mobile

Digitale Imagebank voor je digitale foto's

Op de harde schijf van de digitale imagebank kun je je digitale fotoalbums bewaren. Het apparaatje beschikt over een accu en over 6 verschillende kaartlezers. Alles werkt zonder PC.


De Digitale Imagebank is veel meer dan een gewone kaartlezer. Het apparaat is namelijk voorzien van een harde schijf waarop je al je foto's kunt opslaan. Daarnaast kan het kastje alle belangrijke memorycards lezen.  

De Imagebank is bestemd voor mensen die veel fotograferen en die regelmatig te kampen hebben met volle geheugenkaartjes. Ook voor als je op vakantie gaat is dit een handig apparaat om je foto's op te slaan. De Imagebank met harde schijf verdient zich snel terug want deze is veel goedkoper dan de aanschaf van meerdere memorycards.


De capaciteit van de Imagebank heb je geheel in eigen hand, want deze "fotokopieerbox" wordt als lege behuizing geleverd. Alle standaard 2,5" notebook-harde schijven kunnen worden ingebouwd. Via de usb-poort wordt de de Imagebank aan de pc gekoppeld die het als een externe harde schijf herkent.


Je kunt je foto-archief dus gewoon op de Imagebank bewaren, de plaatjes daarop bekijken en af en toe nieuwe foto's vanaf je digitale toestel toevoegen. En dat alles zonder tussenkomst van een PC.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl