FANtv-nl-logo-mobile

Flexibele toetsenborden

Flexibele toetsenborden worden steeds populairder. Niet vreemd! Ze zijn makkelijk mee te nemen, hebben niet te lijden van vuil en stof. Bovendien zijn ze waterproof.Deze van siliconen gemaakte toetsenborden worden dan ook veel in natte en vuile ruimtes gebruikt. Olie, modder, vet, de toetsenborden kunnen er gewoon tegen. En als ze dan toch te vuil worden naar je zin maak je ze gewoon schoon met wat sop. Desnoods leg je ze te weken in een emmer. Van een omgestoten mok koffie raken ze ook niet van streek.


En voor het sterk groeiende leger aan laptopgebruikers zijn de toetsenborden natuurlijk heel interessant. Je rolt ze op en neemt ze zonder moeite mee. In je laptoptas, of gewoon in je jaszak! Op de plaats van bestemming prik je dan het toetsenbord in je laptop, want deze tikken een stuk plezieriger dan de toetsen van de laptop zelf.Voor de Benelux importeert BNA bvba uit Turnhout de toetsenborden uit China. Op de website van dit bedrijf kun je kennismaken met het assortiment, en je kunt de toetsenborden bestellen.


Er zijn drie types flexibele toetsenborden. Standaard, EL en Multimedia. Ieder toetsenbord beschikt over 109 toetsen en een USB en PS/2 aansluiting waarmee ze op iedere computer - en veel andere apparatuur - zijn aan te sluiten. Het meest uitgebreide toetsenbod is de Multimedia-versie. Deze beschikt over een ruime layout en 18 extra multimedia toetsen. Voor wie van aparte kleuren houdt is het EL-toetsenbord een aanrader. Deze is leverbaar in de kleuren blauw. wit, geel, groen en rood.Een verhaal apart is het flexible numerieke keypad. Dit is een handig toetsenbordje Voor laptopgebruikers die veel met nummers werken. Een laptop-toetsenbord is niet zo geschikt voor gebruik van de numerieke toetsen. Met dit losse keypad breid je je toetsenbod gewoon uit. Er zijn twee modellen. Met respectievelijk 17 en 33 toetsen.


Alle informatie: http://dhc.telenet.be

Vergelijkbare artikelen