FANtv-nl-logo-mobile

Samsung F700

In februari kondigde we hem al aan, maar nu komt hij ook daadwerkelijk op de Nederlandse markt, het nieuwste topmodel van Samsung.De Samsung F700 (bijgenaamd de Qbowl) is meer dan een telefoon met extra functies, het is vooral bedoeld als mediaspeler en handheld internet-apparaatje. Daarnaast beschikt hij over een goede autofocus 3 megapixelcamera.


Ook het 2,78 inch kleurenscherm is het vermelden waard. Evenals die van zijn directe concurrent, de Nokia N800, is dit scherm via touch screen te bedienen. Dat maakt de besturing een stuk plezieriger. Het intikken van teksten - bijvoorbeeld bij mailen en tekstverwerken - kan via het scherm gebeuren. Dir gaat echter nog makkelijker via het QWERTY-toetsenbordje dat verstopt zit in de F700..Als één van de eerste gadgets ondersteunt de Samsung F700 de HSDPA-techniek. Deze nieuwste mobiel internetstandaard is tot tien keer sneller is dan UMTS. HSPDA is daarmee de eerst echte vorm van mobiel breedband-internet. Ideaal voor het beluisteren en bekijken van streaming media. HSPDA biedt vloeiende streaming videobeelden en binnen 5 seconden kun je een volledige mp3-file downloaden..


Over internet surfen is met deze snelheden natuurlijk ook geen enkel probleem.


November 2007 komt de Samsung F700 Qbowl exclusief in combinatie met een Vodafone-abonnement op de markt. Na 1 januari 2008 komt hij ook via andere providers beschikbaar. 

Vergelijkbare artikelen