FANtv-nl-logo-mobile

Twee netwerken, met één router

Hercules komt met een ADSL2/2+ Modem Router. Hiermee kunnen bedrijven en thuisgebruikers niet één, maar twee WiFi-netwerken creëren.Op deze manier zou je een veilig persoonlijk netwerk en een publiek netwerk kunnen opzetten. Of je geeft bezoekers de gelegenheid in te loggen op een netwerk dat wel toegang tot internet en de printer biedt, maar niet tot bestanden en externe drives.


Het besloten netwerk kan uitsluitend toegankelijk gemaakt worden voor bevoegde personen aan wie je een veiligheidssleutel (WEP, WPA, WPA2) gegeven hebt, terwijl het openbare netwerk vrij toegankelijk is.


Deze nieuwe Hercules Modem Router met een tweevoudig WiFi-netwerk (HWGADSL2P-54V2) omvat een ADSL, RE-ADSL, ADSL 2 en ADSL 2+ modem voor een maximale compatibiliteit. Hij is gebaseerd op de universele standaard WiFi 802.11g en garandeert bijgevolg overdrachtsnelheden tot 54 Mbps voor de twee draadloze netwerken en een gebruikscompatibiliteit met alle andere 802.11b en 802.11g producten.
 
Voor de gemoedsrust van de gebruikers biedt het toestel een maximaal veiligheidsniveau – dankzij de WEP, WPA en WPA2-codering – en een eenvoudig beheer van de veiligheidsparameters. De ingebouwde firewall is eveneens tweevoudig: SPI (“Stateful Packet Inspection”) om indringers tegen te houden die via het internet het systeem willen binnendringen, en NAT (“Network Address Translation”) om computers verborgen te houden voor internetgebruikers. Voor de meest veeleisende en technofile gebruikers biedt het toestel onder andere ook DDNS-ondersteuning en een DMZ-functie.


Dit nieuwe product wordt geleverd met een Hercules WiFi Manager, een gelokaliseerde en zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.
 
De Hercules Modem Router met een tweevoudig netwerk (HWGADSL2P-54V2) zal verkrijgbaar zijn vanaf oktober 2007, voor de aanbevolen verkoopprijs van €79,99. Een pakket met een Modem Router en USB WiFi-sleutel zal verkrijgbaar zijn voor de aanbevolen verkoopprijs van €99,99

    

Vergelijkbare artikelen