FANtv-nl-logo-mobile

Direct printen op cd en dvd

Wil je dat je zelfgebrande cd's en dvd's er perfect uitzien? Maak dan geen gebruik van stickers , maar van schijfjes waarop je de afbeelding direct kunt afdrukken.


Wat je hier voor nodig hebt zijn printable cd's of dvd's. Deze zijn te koop bij iedere (online) winkel die veel verschillende cd's en dvd's in zijn assotriment heeft zitten. Full printable cd's zijn het best. Deze missen het bekende transparante plastic cirkeltje in het midden. De te bedrukken oppervlakte loopt door tot de opening.Verder heb je een printer nodig waarbij je het schijfje gewoon in de printer kunt stoppen. Het aantal printers dat daar toe in staat is is beperkt, maar het hoeft helemaal geen dure specialistische printer te zijn. Deze zijn er wel, maar de Photosmart D5160 van HP is er ook prima toe in staat. Deze inktjet is al bij diverse online winkels te koop voor een prijs onder de 70 euro.


Andere voordelige intjetprinters die ook cd's en dvd's kunnen bedrukken zijn de Canon PIXMA IP4300 en de Epson Stylus Photo R285. Kijk in de productvergelijker voor alle geschikte inktjetprinters (zet cd/dvd printen op "ja").

Vergelijkbare artikelen