FANtv-nl-logo-mobile

Overal naar je UPC televisie kijken

UPC gaat zijn digitale-tv klanten de Slingbox Solo aanbieden. Hiermee kun je elders via je computer of telefoon naar de televisie kijkenDe Slingbox sluit je aan op zowel de UPC Mediabox als een (breedband) internetverbinding. vervolgens kun je vanaf iedere desktop-pc, laptop en mobiele telefoon die op internet aangesloten is de mediabox bereiken. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld vanaf je werk of vakantieadres naar de televisie-uitzendingen te kijken die je thuis ontvangt.


De televisiebeelden die in jouw huis te ontvangen zijn worden via internet doorgestuurd. Alle kanalen die je thuis tot je beschikking hebt zijn dus elders te zien. Inclusief pluspakketten e.d. Als je thuis een UPC Digital Video Recorder (DVR) hebt staan kun je ook de daarmee opgenomen beelden elders bekijken.


Doordat er - naast de aanschafkosten van de Slingbox zelf - geen kosten zijn verbonden aan het kijken is het een erg goedkope manier van mobiel televisie kijken. Mits je natuurlijk een mobiel abonnement hebt waarbij je niet voor dataverkeer betaald.Half oktober 2007 start UPC met de levering van de Slingbox. Deze kost in eerste instantie 99 euro, later 149 euro. UPC is de eerste die de Slimbox op grote schaal in nederland aanbiedt, maar het gebruik van de Slingbox is niet exclusief voor UPC-klanten. De box werkt op alle vormen en bij alle aanbieders van digitale televisie. Alle informatie over de Slingboxen (er zijn drie versies) kun je hier vinden.

Vergelijkbare artikelen