FANtv-nl-logo-mobile

Specifieke cd/dvd printers

Voor wie heel veel dvd's en cd's brandt heeft Casio handige printertjes in het assortiment. Deze labelsystemen kunnen teksten direct op de schijfjes plaatsen. Dit gebeurt thermisch.     Casio CW-E60
Deze Disc Title Printer is de meest eenvoudige cd/dvd-printer die Casio levert. Afbeeldingen en het gebruik van verschillende kleuren zijn geen optie. Er zijn wel verschillende kleuren inkt te koop. Ook heb je de keuze uit 5 letterfonts en de beschikking over 650 speciale tekens. Je sluit de Casio CW-E60 via de usb-poort op je computer aan, en in het meegeleverde programma stel je op de computer de teksten samen.     Casio CW-K85 
De Casio CD-K85 kent dezelfde basis-mogelijkheden als de CW-E60. Deze heeft echter de beschikking over een eigen toetsenbord en display, zodat je deze ook zonder computer kunt gebruiken. Hij is wel - evenals de CW-E60 - voorzien van batterijen (8 x AA!) zodat je het printertje overal kunt gebruiken.    

Casio CW-L300
De CW-L300 combineert de CD & DVD titelprinter en de labelprinter. Dankzij het printsysteem met thermische overdracht kunnen CD's & DVD's razendsnel worden gelabeld en bovendien kunnen labels in 5 verschillende breedten worden geprint.


Voor afdrukken worden de vijf vooraf geïnstalleerde lettertypen plus elk lettertype van een PC gebruikt. Evenals de CW-K85 beschikt de CW-L300 over een eigen toetsenbord en display.    

Casio CW-75
Helemaal mooi wordt het met de CW-75. Dit is een robuust vormgegeven labelprinter die in tegenstelling tot bovenstaande modellen beschikt over een disc-drive waar de te bedrukken cd/dvd in geplaatst kan worden.


Al deze printers doen hun werk het best op gewone cd's en dvd's zonder opdruk (dus geen schijfjes speciaal voor het bedrukken met een inktjet). Hier vind je een lijstje met aanbevolen schijfjes door Casio. 

Vergelijkbare artikelen