FANtv-nl-logo-mobile

LaCie Little Disk en LaCie USB Key Max

LaCie en Samsung komen met zeer kleine externe harddisks, die beschikken over een zeer grote opslagcapaciteit van 30 of 40GB.LaCie en Samsung ontwikkelden samen de 1,3-inch harde-schijftechnologie voor de ultracompacte opslagapparatuur van LaCie. LaCie introduceert dankzij deze technologie zijn kleinste Little Disk ooit met een capaciteit van 30GB of 40GB. Daarnaast verschijnt er een nieuwe versie van de populaire USB Key Max die de omvang van een bankpas heeft.


Beide producten hebben een USB 2.0-aansluiting en meegeleverde kabels. De 1,3-inch drive van Samsung is ontworpen voor zo compact mogelijke dataopslag in het formaat van een Compact Flash II-kaart. Door deze technologie kan LaCie in zijn Little Disk en USB Key Max een innoverend ontwerp in broekzakformaat combineren met grote opslagcapaciteit.LaCie USB Key Max


De 1,3-inch Little Disk en USB Key Max zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de plug-and-play-aansluiting. De harde schijven hebben geen driver en zijn geschikt voor Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.2 of hoger, en voor Linux 2.4 en 2.6. De apparaten zijn FAT32-geformatteerd voor meerdere platformen.


De harde schijf is voorgeconfigureerd met de '1-Click' Backup Software voor pc en Mac van LaCie, en met SilverKeeper Backup Software voor Mac om regelmatig gegevens te back-uppen. LaCie Sync-synchronisatie- en coderingssoftware voor Windows synchroniseert bestanden, e-mails of persoonlijke instellingen met een pc. De AES 128-bit codering beveiligt opgeslagen gegevens. De nieuwe 1,3-inch Little Disk en USB Key Max van LaCie kunnen met een capaciteit tot 40GB ongeveer 36.000 digitale foto's, 12.000 muzieknummers (MP3-bestanden) of 60 uur dvd-kwaliteitsvideo opslaan.LaCie Little Disk


Prijzen (inclusief btw): 30GB Little Disk € 99,00, 40GB Little Disk € 129,00, 30GB USB Key Max € 99,00 en de 40GB USB Key Max € 129,00.

Vergelijkbare artikelen