FANtv-nl-logo-mobile

Televisie als schilderij

Flatscreen televisies kun je als een schilderij aan de muur hangen, dat is niets nieuws. Sony voert dat bij de nieuwe Bravia E4000 echter heel ver door.Deze televisie is namelijk voorzien van een sierlijst. Als koper kun je kiezen tussen een lijst in het zwart, het wit, het aluminium of van donker hout.


Maar ook functioneel neemt het de "taak" van een schilderij op zich. De Sony Bravia E4000 is een groot digitaal fotolijstje, dat via de PhotoTV HD Mode je favoriete foto's in HD-kwaliteit kan projecteren. Als voorbeeld worden er zes bekende schilderijen in digitale vorm meegeleverd.


De Sony Bravia E4000 wordt in drie versies geleverd: 26 inch (66 cm), een 32 inch (81 cm) en 40 inch (101 cm). De adviesprijzen bedragen respectievelijk 999, 1.399 en 1.999 euro. Vanaf juli staan ze in de winkel.Elk model is voorzien van een geïntegreerde digitale tv-tuner, 3 HDMI-ingangen, een pc-aansluiting en 24p True Cinema. Volgens Sony is de televisie extreem energiezuinig. in standbystand wordt er slechts 0,19W gebruikt.

Vergelijkbare artikelen