FANtv-nl-logo-mobile

Medion betreedt de game-markt

Medion richt zich op de echte gamers met twee specifieke game-computers. Het betreft een krachtige desktop-pc en een game-laptop.


Game-pc's zijn een verhaal apart. Een echte gamer koopt zijn computer niet bij de electronicawinkel. Het Duitse Medion stort zich nu ook op deze specifieke markt, met een desktop en een laptop voor gamers.
Medion Erazer Gamer PC
Voor op het bureau is er de De Medion Erazer Gamer PC. Deze kan worden uitgerust met een Intel Core 2 Quad Q9450 processor, die zorgt voor de benodigde snelheid bij 3D-games. Maar het is ook mogelijk te kiezen voor een goedkoper alternatief als processor. Medion is één van de weinige producenten die de moeilijk verkrijgbare Q9450 processor voorhanden heeft.


De Erazer PC combineert deze processor met een NVIDIA GeForce 9800GX2 dual channel SLI grafische kaart met 1GB, wat zorgt voor 'real' high-end gaming-mogelijkheden. Verder is deze PC uit te breiden met vier harde schijven met in totaal 4 Terabyte. Het geheugen is uitbreidbaar tot 4GB.


De prijs begint bij de 1499 euro, maar dan heb je een kaal systeem.

    


AKOYA X7810 gaming notebook
Voor mobiel gebruik is er de Medion AKOYA X7810 notebook. Deze is voorzien van een 17 inch beeldscherm en Intel Core 2 Extreme X7800 processor. De NVIDIA GeForce 8700M GT grafische kaart met 512MB GDDR3 geheugen maakt dit notebook uitermate geschikt voor mobiele gamers. Verder is dit high-end model voorzien van SRS WOW Surround Sound Technology.


Vergelijkbare artikelen