FANtv-nl-logo-mobile

Schotelontvanger voor betere Wifi ontvangst

Hawking Technologies komt met een WiFi-adapter die niet alleen, volgens de fabrikant, een betere ontvangst heeft dan andere, maar er ook nog eens heel stoer uitziet.


Want laten we eerlijk zijn. Zo'n schotelontvanger op je bureau heeft wel wat.Een matige WiFi ontvangst blijft een probleem voor veel gebruikers van een draadloos netwerk. Voor hen is niet de snelheid vaak de bottleneck, maar de kwaliteit van hun ontvangst. Wat heb je immers aan een snelle verbinding als je hem niet kunt bereiken? De ontvangst wordt vaak gehinderd door afstand, stoorzenders en betonnen muren en plafonds. Er wordt daarom steeds vaker gebruik gemaakt van WiFi-adapters die een betere ontvangst hebben, bijvoorbeeld door het gebruik van meerdere antennes.


HWDN1 Hi-Gain Wireless-300N Dish Adapter van Hawking technologies belooft een 600% betere ontvangst dan een standaard adaptertje. Dat is een hele claim, maar met de helft nemen we ook wel genoegen.


De adviesprijs van "de adapter met de lange naam" is in Nederland te koop voor een kleine 70 euro. Hier vind je alle specificaties en de actuele winkelprijzen.

Vergelijkbare artikelen