FANtv-nl-logo-mobile

Packard Bell iMax X8020:Multimedia in de huiskamer

Packard Bell combineert met de iMax X8020 de computer, de dvd/harddisk-recorder en de televisie in één apparaat. Toch is de behuizing ruim de helft kleiner dan die van een 'normale' desktop.


Met het compacte formaat en het strakke design in zwart hoogglans is de iMax X8020 overduidelijk gemaakt om in de huiskamer te plaatsen.De iMax X8020 beschikt over een hybride tv-tuner, zodat zowel analoge als digitale televisiezenders zijn te ontvangen. Voor het razendsnel uitvoeren van meerdere applicaties zonder capaciteitsverlies is deze multimediacomputer uitgerust met de nieuwe Q9300 quad-core processor van Intel. Het draadloze toetsenbord en de optische muis zorgen voor eenvoudige bediening van het mediacenter. De krachtige processor in combinatie met analoge en digitale video-ingangen én de nVidia GeForce 8400 grafische kaart maken deze computer tevens ideaal voor videobewerking.


De Packard Bell iMax X8020 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799,- euro. De (lagere) actuele winkelprijzen en meer specificaties kun je hier vinden.

Vergelijkbare artikelen