FANtv-nl-logo-mobile

Sound Blaster X-Fi Notebook

De nieuwe Sound Blaster X-Fi Notebook is een geluidskaart die in de ExpressCard-poort van een laptop geprikt kan worden. Deze verbetert het geluid en stuurt het draadloos door naar een speaker.



Voor de ontvangst is een Creative Wireless Receiver nodig. Deze koppel je aan een speakerset of stereo-installatie. Het bereik bedraagt 30 meter, en er kunnen maximaal vier Receivers draadloos aan één X-Fi geluidskaart gekoppeld worden. Je kunt dus je hele huis draadloos van muziek voorzien zonder dat je je notebook hoeft te verplaatsen.


De Sound Blaster X-Fi Notebook ondersteunt de bekende X-Fi-technieken die het geluid opkrikken, zoals X-Fi Crystalizer voor het verbeteren van de geluidskwaliteit van gecomprimeerde bestaanden (zoals mp3), X-Fi voor surroundgeluid bij een hoofdtelefoon en de EAX Advanced HD-technologie.



Eind september 2008 komt de Sound Blaster X-Fi Notebook op de Nederlandse markt. Deze heeft een adviesprijs van 80 euro meegekregen. De receivers hebben ongeveer dezelfde prijs. Klik hier voor een overzicht van de actuele winkelprijzen en productinformatie van de Creative producten.

Vergelijkbare artikelen