FANtv-nl-logo-mobile

Freecom ToughDrive Leather

Deze nieuwe externe harde schijf van Freecom is duidelijk bedoelt om mee te nemen. Hij wordt geleverd met een stijlvolle hoes van bruin leer.


100% Databescherming
De naam ToughDrive kreeg deze externe harde schijf niet voor niets, want de nieuwe aanwinst in de beroemde ToughDrive familie is bestand tegen schokken en stoten. Door de sterke behuizing én ingebouwd anti-shock mechanisme overleeft deze mobiele harde schijf met gemak een val van 2 meter. Aangezien de gemiddelde computergebruiker niet langer is (en hij ook zelden moet de harde schijf op zijn hoofd rond loopt) moet dat ruim voldoende zijn om fatale ongelukken tegen te gaan.Maar de beveiliging gaat verder. De gegevens op de harde schijf worden beveiligd met een geheugenchip waarop uw wachtwoord versleuteld wordt opgeslagen (een 256bit versleuteling, dus uiterst veilig).


Volledig mobiel is de nieuwe ToughDrive Leather zeker te noemen, want naast de geïntegreerde en flexibele USB 2.0-kabel (voor snelle gegevensoverdracht) is een aparte stroomvoeding niet meer nodig. Hij krijgt zijn 'power' via de USB-aansluitkabel. Een mobiele harde schijf heeft heel weinig stroom nodig. De nieuwe compacte ToughDrive Leather is groots door oersterk, razendsnel en extreem veilig te zijn.


Automatische databeveiliging met backup-software
Naast wachtwoordprotectie, 'versleuteling' (256bit encryptie) van gegevens wordt standaard NTI software meegeleverd. Deze backup-software maakt snelle en makkelijke databeveiliging mogelijk.Zeer compleet geleverd
De nieuwe ToughDrive Leather wordt standaard geleverd met een geïntegreerde USB 2.0-kabel, versleutelde wachtwoordbeveiliging, een Turbo USB 2.0-driver en de bekroonde NTI Shadow Backup-software voor de pc en de Mac. Andere standaardvoorzieningen zijn onbeperkte support door de Freecom helpdesk en twee jaar fabrieksgarantie. Prijzen vanaf 169 euro inclusief BTW (320GB), 500GB-versie 229 euro.

Vergelijkbare artikelen