FANtv-nl-logo-mobile

Toshiba Satellite A350

Toshiba komt met een nieuwe laptop die is voorzien van breedbeeld HD-scherm. Met de Satellite A350 mikt Toshioba vooral op filmliefhebbers.


Toshiba Benelux breidt zijn  Satellite-laptopserie uit met de A350. Deze multimedia-laptop is dé keus voor consumenten die op zoek zijn naar een allround multimediamachine met geavanceerde communicatiemogelijkheden in een elegant design. De Satellite A350 is Toshiba's eerste laptop met een 16-inch 16:9 high-definition (HD)-breedbeeldscherm. Een must voor filmliefhebbers dus.Breedbeeld in 16:9-formaat biedt voordelen voor verschillende typen gebruikers. Gebruikers die graag films op hun laptop bekijken, zullen blij zijn met de afwezigheid van zwarte balken aan de boven- en onderkant van het beeld. De meeste films worden tegenwoordig immers opgenomen in 16:9. Maar ook andere gebruikers zullen de beeldverhouding van het scherm waarderen: zo kunnen zij nu twee webpagina's tegelijk bekijken en twee documenten met elkaar vergelijken zonder van beeld te hoeven wisselen.


De beeldkwaliteit van de Satellite A350 is eveneens top. Het HD-scherm staat, met zijn resolutie van 1.366 x 768 pixels, borg voor een glashelder en haarscherp beeld. En ook de geluidskwaliteit mag er zijn. De Dolby Sound Room technologie en de meegeleverde Harman Kardon stereospeakers produceren een indrukwekkende 'virtual surround sound', zonder extra luidsprekers.De A350 heeft hetzelfde stijlvolle ontwerp als de andere laptops uit de Satellite-serie, met zijn subtiel reflecterende horizontale ribbels rond toetsenbord en touchpad, cosmic-black LCD-cover en witte LED-verlichting. Omdat design steeds belangrijker wordt in de laptopmarkt, kunnen gebruikers kiezen uit verschillende uitvoeringen. Sommige modellen hebben alleen van buiten een glossy zwarte behuizing, andere een ribbelpatroon aan binnen- én buitenkant.De Toshiba Satellite A350 is in de loop van december 2008 beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 899,-gekregen.  De verkoopadressen, werkelijke winkelprijzen en technische specificaties kun je hier vinden.

Vergelijkbare artikelen