FANtv-nl-logo-mobile

Professionele videoconferencing

Tandberg komt met een nieuwe high definition videoconferencingsysteem voor de zakelijke markt.


De nieuwe Tandberg Profile is een 1080p high definition videoconferencingsysteem met een vernieuwd uiterlijk en een intelligente en verbeterde user interface.
Videoconferencing kan gebruikt worden om reis- en verblijfs-kosten te besparen, en is dus interessant voor de vele bedrijven die momenteel moeilijke tijden doormaken. De Tandberg Profile heeft niet de nadelen van een eenvoudig videoconferencingsysteem dat gebruik maakt van een webcam en een computerscherm. De beelden zijn groot en scherp (in HD kwaliteit). Daarvoor is natuurlijk wel een snelle dataverbinding nodig.


De Profile is verkrijgbaar in drie widescreen LCD versies; een enkel 42”, een enkel 52” en een dubbel 52” scherm. Alle drie de versies hebben full duplex audio en een strategisch geplaatste PrecisionHD 1080p camera, voor een beter oogcontact en een meer natuurlijke communicatie.


Voor het aantrekkelijke design van de Profile zijn gerecyclede materialen gebruikt, hierdoor voldoet het aan de milieudoelstellingen van Tandberg.

   


De nieuwe Codec C60, gebaseerd op Tandberg's Codec C90 telepresence engine, is ontwikkeld voor een nieuwe manier van werken waarin plaats is voor levensechte HD video voor alle medewerkers. Daarnaast is de C60 compliant met de gangbare standaarden, uitgerust met aansluitingen voor professionele apparatuur en voorzien van externe aansturing interfaces waardoor naadloze integratie met andere apparatuur gewaarborgd wordt.De extra mogelijkheden om tot vier microfoons en HD devices aan te sluiten (waaronder ook rich media toepassingen) biedt gebruikers echte interactiviteit. Tevens ondersteunt de C60 alle op standaarden gebaseerde videoconferencing, telepresence en desktop apparatuur.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl