FANtv-nl-logo-mobile

Gladius G0810 Tablet PC

HPS Industrial brengt de Gladius G0810 uit op de Nederlandse markt. Deze heeft een - voor een Tablet PC - opmerkelijk lang uithoudingsvermogen.


De tijd waarop een Tablet PC op een acculading mee kan blijft een probleem. De 4,5 uur die de Gladius G0810 haalt klinkt weinig, maar is een uitstekende prestatie voor een Tablet PC.
Duurzaamheid staat centraal bij de vormgeving van de Gladius. Door de rubberen ombouw is de tablet-PC stootvast en zowel het front als alle connector-openingen zijn waterdicht. Daarnaast beschikt het apparaat over een dubbele batterij zodat de PC gedurende de batterijverwisseling gewoon door blijft werken.


Deze draagbare tablet-PC met Intel Atom Processor heeft een 8,4” touchscreen. Verder is de draagbare PC optioneel voorzien van een draadloos netwerk, Bluetooth en GPS-ontvanger, en hij is compatible met zowel het Windows- als het Linux-besturingssysteem.

   


De tablet-PC kan eventueel ook worden geleverd met een docking station voor bijvoorbeeld het gebruik in voertuigen. Naast het lage stroomverbruik is de stevige behuizing kenmerkend vor deze Tablet PC. Dankzij de ingebouwde barcode- en RFID-scanners is de Gladius bovendien uiterst toepasbaar bij bijvoorbeeld magazijninventarisatie of toegangscontrole van evenementen.


Specificaties
Processor: Intel Atom 1.6GHz
Werkgeheugen: 1GB DDRII 533MHz
Data-opslag: 1.8” harddisk of compact flash
Batterijduur: 4,5 uur

Vergelijkbare artikelen