FANtv-nl-logo-mobile

Toshiba StorE Steel: Opslag in staal

Mooi, compact en stevig: dat is de StorE Steel van Toshiba. Deze externe harde schijf is dan ook heel geschikt om mee op reis te nemen.


Toshiba introduceert in de Benelux een nieuwe, compacte en zeer stijlvolle externe harddisk, genaamd StorE Steel. Samen met de StorE Art, die in januari van dit jaar werd gelanceerd, biedt dit strak vormgegeven en in glimmend staal uitgevoerde opslagmedium gebruikers veilige, mobiele en ruime opslagcapaciteit in drie verschillende kleuren. De StorE Steel en StorE Art zijn bedoeld als draagbare (multimedia)oplossing voor de opslag van grote film-, foto- en muziekbestanden.'De StorE Steel zal vooral consumenten aanspreken die de combinatie van design, kwaliteit en gebruiksgemak op prijs stellen,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “Klanten kunnen kiezen uit twee kleuren – titanium of zilver - in verschillende formaten en een opslag¬capaciteit van 160 tot 500GB.”


De StorE Steel is verkrijgbaar in twee compacte formaten: 1,8- en 2,5-inch, met een gewicht van respectievelijk 120 en 190 gram. Hierdoor kan de StorE Steel overal gebruikt worden: thuis, op kantoor of onderweg. De 1,8-inch versie heeft een capaciteit van 120GB en 160GB, terwijl het 2,5-inch model tot maar liefst 500GB aan opslagcapaciteit biedt. Een extra voordeel is dat de StoreE Steel-schijven geen externe stroomadapter nodig hebben: de USB-aansluiting zorgt overal voor.


De StorE Steel-modellen zijn per direct leverbaar. De adviesprijzen zijn €159,95 voor het 1,8-inch 160GB versie model en €109,95 Voor het 2,5-inch 500GB model.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl