FANtv-nl-logo-mobile

Netgear Digital Entertainer Elite

Ook netwerkspecialist Netgear stort zich op de apparatuur waarmee je thuis digitale mediacontent over het netwerk kunt streamen. Hun Digital Entertainer Elite is veelbelovend!


De Netgear Digital Entertainer Elite is een krachtige en flexibele digitale mediaspeler met Dual-Band 802.1 1n, geïntegreerde 500GB harde schijf, video weergave in Blue-Ray kwaliteit en een brede platform en video codec ondersteuning.Hiermee kun je films bekijken die je op een computer in het netwerk staan, maar je kunt via de computer gedownloade films ook op de eigen harde schijf van de Netgear plaatsen, zodat je deze later ook zonder computer kunt bekijken. De verbinding tussen tussen het netwerk en de Netgear kan bedraad (coax, Ethernet) of onbedraad (WiFi) plaatsvinden.


Dankzij de geïntegreerde 500GB harde schijf, die gemakkelijk door de gebruiker te upgraden is naar een groter formaat, is de Digital Entertainer Elite één van de meest veelzijdigste video jukebox'en voor thuisgebruik. Enkele eigenschappen zijn bijvoorbeeld het afspelen van video's op Blue-ray kwaliteit met een formaat van 1080p, MP3's en opgenomen televisieprogramma's van pc's of de opslag op het netwerk. Tevens kunnen gebruikers op hun radio of televisie genieten van internet content zoals bijvoorbeeld YouTube, internetradio, Flickr, RSS feeds en video's van andere populaire websites.


De consumentenadviesprijs van de Netgear Digital Entertainer Elite is 499 Euro.


 

Vergelijkbare artikelen