FANtv-nl-logo-mobile

Drie nieuwe Officejet printers

Deze maand introduceert HP drie nieuwe Officejet printers. HP mikt hiermee op kleine ondernemers, maar ook voor consumenten zijn ze heel aantrekkelijk.


Met de Officejet 6000 en Officejet 7000 Wide Format kunnen ZZP'ers, kleine ondernemers en gebruikers in thuiskantoren op professionele kwaliteit printen voor een fractie van de prijs. Met beide printers kunnen gebruikers door de Scalable Printing Technology van HP 40 procent goedkoper printen in kleur dan met een laserprinter en tegelijkertijd hun energieverbruik met 40 procent terugdringen.HP Officejet 6000


Daarnaast introduceert HP een speciale editie van de Officejet Pro 8500 Wireless All-in-One: de Staples Eco Easy die milieubewust printen, scannen en faxen eenvoudig maakt.


HP Officejet 6000
Met de HP Officejet 6000 kunnen thuiswerkers en kleine bedrijven documenten heel efficiënt op professionele kwaliteit printen. De prijzen van de prints zijn vergelijkbaar met die van laserprinters en vanaf de tweede pagina levert de printer zeven pagina's per minuut in zwart-wit en zes in kleur.


HP Officejet 7000 Wide Format
Met de veelzijdige HP Officejet 7000 Wide Format kunnen ZZP´ers en kleine bedrijven professionele kleurenfoto's en A3+ documenten zelf snel printen: maar liefst 32 pagina's per minuut in kleur. Hiermee is de printer ideaal voor ondernemers die hun eigen marketingmaterialen zoals flyers, brochures en postcards maken.HP Officejet 7000 Wide Format


HP Officejet Pro 8500 Wireless All-in-One Staples Eco Easy Editie
De nieuwe aanvulling op de HP Officejet Pro All-in-One serie is een speciale eco-editie die exclusief bij Staples en Office Centre verkocht wordt. Deze multifunctional maakt milieubewust printen, scannen en faxen eenvoudig dankzij functies als automatisch dubbelzijdig printen en recyclebare inktcartridges.


Milieubewust
Alledrie de printers dragen het Energy Star label. Dit houdt in dat papierverbruik minimaal is en tot 50 procent energie bespaard kan worden om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.HP Officejet Pro 8500 Wireless All-in-One Staples Eco Easy Editie


Prijs en beschikbaarheid
Deze printers zijn te koop bij AcesDirect.


De HP Officejet 6000 is vanaf juni 2009 beschikbaar voor een geschatte verkoopprijs van EUR 99.
De HP Officejet 7000 Wide Format is vanaf augustus 2009 beschikbaar voor een adviesprijs van EUR 249.
De HP Officejet Pro 8500 Wireless All-in-One Staples Eco Easy Editie is vanaf juni 2009 beschikbaar voor een adviesprijs van EUR 399.


Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Vergelijkbare artikelen