FANtv-nl-logo-mobile

Harde schijf voor Audio/Video professionals

Freecom komt met een speciale harde schijf voor Audio/Video-professionals. Deze is uitgerust met vier verschillende interfaces waaronder eSATA, Turbo USB en FireWire 800.


De Hard Drive Quattro is een uitermate praktische harde schijf voor het dagelijks opslaan en bewerken van grote hoeveelheden foto-, muziek en video-bestanden en is de oplossing voor grafische/audio-video professionals en hobbyisten die regelmatig met veel data werken. Met vier verschillende interfaces biedt de nieuwe Hard Drive Quattro snelle en betrouwbare datadoorvoersnelheden onafhankelijk van de computer waarmee gewerkt wordt.De FireWire 800 & 400 aansluitingen werken met elke Mac – favoriet van veel grafische ontwerpers, geluid technici en anderen uit de creatieve industrie. Sluit 'm aan op de eSATA-poort en de harde schijf is zes keer sneller dan een standaard USB 2.0 hard schijf.


De nieuwe Hard Drive Quattro bieden hoge opslagcapaciteiten tot wel 2.000GB (2TB). De externe harde schijf is gegoten in een duurzame, compacte en milieu-vriendelijke aluminium design-behuizing. Het apparaat is bijzonder stil, door een optimale airflow is een ventilator niet meer nodig.

Vergelijkbare artikelen