FANtv-nl-logo-mobile

Muis met touchpad

De Philips SPM9800/10 Bluetooth notebook mouse is een bijzondere muis. Zo beschikt hij ondermeer over een touchpad op de plaats van de scrollwheel.


Het touchpad bevat een sensor die bevegingen in alle richtingen kan registreren. Zo kun je de muis gebruiken als de touchpad van een laptop. Dat is bijzonder handig als je niet achter een tafel zit, maar bijvoorbeeld op de bank. Je kunt dan met de muis navigeren alsof het een afstandsbediening is.Zoals je uit de naam kunt opmaken is de Philips SPM9800/10 Bluetooth notebook mouse in principe een draadloze muis. Maar als de batterijen op zijn kun je ook via de usb-poort werken. De batterij wordt dan gelijktijdig weer opgeladen. Het kabeltje daarvoor zit verstopt in de muis zelf en hoef je alleen tevoorschijn te halen als je daar behoefte aan hebt.De kans dat je onverwachts met een lege batterij komt te zitten is bij deze muis overigens niet nodig. Deze is namelijk voorzien van een lampje dat begint te branden als de spanning laag begint te worden.


Kortom de Philips SPM9800/10 Bluetooth notebook mouse is een heel bijzonder muisje, dat binnenkort te koop zal zijn voor circa 50 euro.


Vergelijkbare artikelen