FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe Portable DVD±RW-drive van LaCie

De kleine portable dvd-brander van LaCie komt nu ook in een zwarte aluminium-versie beschikbaar. Deze wordt geleverd met veel handige software.


LaCie komt met een nieuwe versie van haar Portable DVD±RW-drives. De prijswinnende LaCie Portable DVD±RW, ontworpen door Sam Hecht, is nu in een zwarte aluminium uitvoering beschikbaar. Deze bevat nieuwe multimediabrandoplossingen. Hiermee kun je makkelijk een film-, muziek- of fotoproject samenstellen, waar je maar wilt. De Windows-versie bevat de Creator Suite 10, terwijl de gecombineerde Mac en Windows-versie uitgerust is met de Toast 9 Basic èn de Creator Suite 10.


Daarnaast biedt de drive voeding via USB, zodat er maar één kabel nodig is om cd's en dvd's te branden. De 8x drive is nog geen 2,5 cm hoog en weegt minder dan 450 gram, waardoor hij perfect in een tas, rugzak of aktetas past.


Het LaCie Portable DVD±RW-station is uitgerust met LightScribe, een innovatieve technologie waarmee gebruikers eenvoudig, met een laser in plaats van een printer, etiketten van zeefdrukkwaliteit direct op cd's en dvd's kunnen branden.Verkrijgbaarheid
De LaCie Portable DVD±RW-drive zal verkrijgbaar zijn in de versies voor Mac en Windows via de LaCie Store Online, LaCie Reseller+ en LaCie Corner voor een adviesprijs van 79 euro voor de 8x LaCie Portable DVD±RW USB Black Creator 10, en 89 euro voor de 8x LaCie Portable DVD±RW USB Black Creator/Toast 9.

Vergelijkbare artikelen