FANtv-nl-logo-mobile

Netgear Stora: Je multimedia overal beschikbaar

Met de Netgear Stora stel je je foto's, muziek en andere bestanden via internet beschikbaar aan iedereen die je daar toegang tot wilt geven.


De Netgear Stora maakt het voor consumenten mogelijk om op een gemakkelijke manier op één locatie foto's, muziek, films en bestanden te bewaren en deze te delen via vrijwel ieder netwerkapparaat dat toegang heeft tot het internet. Het is een externe harde schijf die overal vandaan bereikbaar is. Je kunt foto's en films aan bekenden beschikbaar stllen, maar bijvoorbeeld ook je muziekcollectie beluisteren via je kantoor-pc of mobiele telefoon.Door middel van een eenvoudige grafische gebruikersinterface op MyStora.com hebben gebruikers en hun vrienden en familie toegang tot alle beschikbaar gestelde mediabestanden. Het enige wat benodigd is, is een met het internet verbonden laptop, PC, smartphone of ander netwerkapparaat. De Netgear Stora werkt zowel met Mac, PC en Linux systemen. Alle muziek, films, foto's en bestanden worden opgeslagen in de veilige omgeving van het thuisnetwerk.


Stora kan muziekcollecties centraliseren en muziek via iTunes afspelen. Bovendien is het mogelijk automatisch content te integreren met digitale fotolijsten en social networking sites zoals Facebook. Stora kan tevens content aanleveren aan andere netwerkapparaten die de Digital Living Network Alliance (DLNA)-standaard ondersteunen. Hierbij valt te denken aan XBox 360 en PlayStation3 game consoles, bepaalde digitale fotolijstjes en iPhone en Blackberry mobiele telefoons.


Met de twee standaard drive bays is het mogelijk automatisch een mirror te maken van data. De Netgear Stora levert bovendien 'plug and play' bescherming die belangrijke data beschermt. Zonder additionele hulpmiddelen kunnen gebruikers snel en simpel een tweede drive installeren. Daarnaast is de Stora voorzien van back-up mogelijkheden voor PC's en Macs zodat er regelmatig back-ups gemaakt kunnen worden.


De Netgear Stora (MS2110) wordt geleverd met een 1 TB harde schijf en een extra drive bay die kan worden gebruikt voor een extra disk, zodat data mirroring mogelijk is. De Netgear Stora wordt geleverd met drie jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning. Optioneel is er een jaarlijkse premium dienst beschikbaar voor aanvullend beheer van diensten op afstand en diensten van derde partijen zoals Flickr en mobiele telefoons. Deze dienst kost $19.99 na een kosteloze proefperiode van 30 dagen.

Vergelijkbare artikelen