FANtv-nl-logo-mobile

De beste online computerwinkels

Op zoek naar een nieuwe desktop-computer of laptop? Wij hebben voor jou de beste en meest voordelige online winkels op een rijtje gezet. Deze online computerwinkels bieden een ruim assortiment aan tegen lage prijzen.

Ook voor randapparatuur en computeronderdelen kun je bij deze online computerwinkels terecht.

Central Point
Central Point is één van de grootste online aanbieders van computers en andere ICT producten. Zowel voor consumenten als voor de overheid en zakelijke markt. Central Point levert hardware van circa 2.500 fabrikanten. Vanaf 29,95 euro geen verzendkosten.

CoolBlue
Een voordelig adres voor computers, laptops en randapparatuur. Voor 23:59 besteld volgende dag al in huis! Alles gratis bezorgd, 7 dagen in de week, dus ook op zondag!

Paradigit
Met 24 winkels en een grote voordelige webwinkel is Paradigit een toonaangevende computerspeciaalzaak. Het aanbod is groot, de prijzen zijn laag. Ieder jaar wordt Paradigit uitgeroepen tot beste computer-speciaalzaak. Dat is natuurlijk geen toeval!

Redcoon
Redcoon is één van de grootste aanbieders van computers, randapparatuur en andere elektronica in Europa. Een enorm assortiment, lage prijzen. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis thuisbezorgd.

Misco
Misco Nederland is één van de grootste aanbieders van computer hard- en software, home entertainment, telecom en aanverwante artikelen. Het assortiment bevat circa 25.000 verschillende artikelen. Misco berekent 5,99 euro verzendkosten/

Informatique
Informatique verkoopt een uitgebreid assortiment computers, notebooks, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur, digitale fotografie, dvd en games uit voorraad.

Alternate
Stel bij Alternate je eigen PC helemaal zelf samen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de scherp geprijsde standaard-modellen.

 beste computerwinkels

Tags: Winkel-overzicht, computers, printers

Vergelijkbare artikelen