FANtv-nl-logo-mobile

Mediatoetsenbord met smart touchpad

Wie zijn PC als mediaspeler gebruikt wil deze graag vanuit een stoel of vanaf de bank bedienen. Het toetsenbord op schoot nemen is niet zo'n probleem, maar met de muis ligt dat wat lastiger.


Brando komt daarom met het "USB 2.4GHz RF Entertainment Slim Keyboard with Smart TouchPad". Dit toetsenbord beschikt over een handig touchpad dat op het eerste gezicht vergelijkbaar is met dat van een laptop. De mogelijkheden zijn echter groter want het "smart touchpad" ondersteunt multitouch commando's als inzoomen door de vingers naar elkaar toe te bewegen. Ook kun je bladeren door vensters door drie vingers naar beneden te bewegen.Het is een lekker groot touchpad dat zich op de plaats bevindt waar normaal gesproken het numerieke toetsenbord is te vinden. Deze cijfer-toetsen hoef je niet te missen, want het touchpad neetm de taken van het numerieke toetsenbord gewoon over.


Verder heeft het toetsenbord enkele extra functietoetsen die snel toegang geven tot applicaties en bestanden zoals e-mail, internet en je map met documenten.Het slimme draadloze toetsenbord is voor 70 dollar te koop via de website van Brado.

Vergelijkbare artikelen