FANtv-nl-logo-mobile

Een kleine muis, voor kleine computers

Met de komst van netbooks en all-in-once-pc's wordt de gemiddelde computer steeds kleiner. Daarbij hoort eigenlijk ook een kleinere muis. Targus heeft deze ontwikkeld.


De nieuwe Targus Compact Optical Mouse meet slechts 7,6 cm. Met zijn compacte formaat en zijn automatische snoeroproller past hij in elke tas en is hij ideaal als er weinig plaats op tafel is.
Wanneer je met de laptop ergens heen gaat, wil je kleine en makkelijk mee te nemen accessoires. Met de Targus Compact Optical Mouse kun je efficiënter op je laptop werken, bijvoorbeeld tijdens een vergadering.


Hij komt ook goed van pas als je weinig plaats heeft, zoals in de trein of het vliegtuig. Het snoer rolt automatisch op als je er even aan trekt, zodat je de lengte eenvoudig kunt aanpassen. Daardoor raakt het snoer niet in de war en bespaar je ruimte op tafel en in de tas. De Targus Compact Optical Mouse is bovendien perfect voor kleine kinderhanden, want een normale muis is voor kinderen vaak lastig te hanteren.

    


De nieuwste, optische sensortechnologie zorgt ervoor dat de muis snel en nauwkeurig op uw bewegingen reageert. Hij is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers en is compatibel met pc's, Mac en netbooks.


Deze kleine zwarte muis maakt deel uit van een nieuwe serie met hetzelfde glanzende ontwerp. De serie omvat behalve de minimuis ook drie iets grotere muizen: een muis met een snoeroproller, een draadloze lasermuis en een Bluetooth-lasermuis.


De Targus Compact Optical Mouse - AMU75EU kost €10,99

Vergelijkbare artikelen