FANtv-nl-logo-mobile

Samsung N210, N220, N150 netbooks

Samsung heeft vier nieuwe netbooks gepresenteerd waarvan er drie in Nederland uitkomen. Dat zijn de Samsung N210, de Samsung N220 en de Samsung N150.


Alle drie deze kleine laptops beschikken over een 10,1 inch scherm en een nieuwe Intel Atom N450 Pine Trial-processor.


Maar natuurlijk zijn er ook verschillen tussen de drie netbooks. Bijvoorbeeld voor wat betreft de accu. De batterij van de N210 en N220 gaat 12 uur mee voor hij weer moet worden opgeladen, terwijl de N150 na 8,5 uur aan het stopcontact moet. Voor deze langdurige accuduur heeft Samsung het energieverbruik van de netbooks verlaagd door de toepassing van een energiezuinig LED-display, een optimale processor en Samsung's Enhanced Battery Life-oplossing.Het anti-reflectie LED-display van 10,1 inch groot geeft films en foto's levensecht weer zonder vervelende spiegelingen. De schermen kunnen gied tegen zonlicht. Met de geïntegreerde tool 'Easy Resolution Manager' kun je de schermresolutie eenvoudig aanpassen als je een programma of game in de resolutie 1024x768 wilt bekijken. Ook bevatten de netbooks uiteraard een Web Cam voor video-conferencing en live messaging.


De netbooks bevatten diverse extra's die het gebruik nóg prettiger en veiliger maken. Met de 'Instant On'-functie van de Phoenix HyperSpace tool op de N210 en de N220 kun je direct online als je het netbook aanzet. Je hoeft hierbij niet te wachten totdat Windows is opgestart. Smart Power Management zorgt ervoor dat de accu zuinig met zijn energie omgaat. Met 'AnyPC remote PC access' heb je een beveiligde 'one click'-verbinding met je PC thuis of op kantoor. Hiermee kun je onderweg veilig en eenvoudig bestanden uitwisselen en bekijken. Als je netbook is gestolen, spoor je het met de Phoenix FailSafe software op. Vervolgens kun je de belangrijke gegevens op je netbook coderen, managen, terugvinden of verwijderen.


De Samsung N210, N220 en N150 zijn uitgerust met Intel's nieuwste processor, de Intel Atom N450. Op basis van de nieuwe microarchitectuur vergroot deze processor de energiezuinigheid, zodat je accu extra lang meegaat. Daarnaast bevordert deze processor de snelheid van het netbook.


De Samsung N210, N220 en de N150 zijn vanaf eind januari 2010 te koop voor respectievelijk € 379,-, € 389,- en € 339,-.

Vergelijkbare artikelen