FANtv-nl-logo-mobile

Docking-station krikt prestaties laptop op

Een innovatief docking-station geeft de Gigabyte M1305 laptop grafische prestaties die vergelijkbaar zijn met die van een desktop computer.


Gigabyte lanceert de nieuwe Gigabyte Booktop M1305, een ultradunne laptop met een 13,3 inch scherm, voorzien van het nieuwste besturingssysteem Windows 7 en een bijbehorend uniek innovatief docking-station. De in het docking-station ingebouwde nVidia GeForce grafische processor en een HDMI-aansluiting, geven de M1305 grafische mogelijkheden vergelijkbaar met die van een desktop computer.De ingebouwde nVidia grafische processor is niet alleen krachtig genoeg om het afspelen van HD-films in hoge kwaliteit mogelijk te maken, maar stelt gebruikers ook in staat om de nieuwste, veeleisende 3D-games te spelen. Diverse audio en video uitgangen op het docking station, waaronder een HDMI-poort, stellen je in staat om de Booktop aan te sluiten op een home cinema set en een groot extern beeldscherm met HD-resolutie, voor geweldige beeld- en geluidsensatie in uw huiskamer.


De geavanceerde functionaliteiten van de M1305 Booktop zitten verpakt in een ultradunne, lichte behuizing, met een LCD-scherm. Dit scherm is voorzien van LED-achtergrondverlichting voor meer helderheid, en een resolutie van 1366x768 beeldpunten. Gecombineerd met de laatste Intel ultra-low voltage-processor komt de M1305 tot een maximale efficiëntie in het stroomgebruik. De M1305 is op zijn dikste punt slechts twee centimeter hoog.In de "Flexibay"kan een verwisselbare optische schijf, of een tweede batterij worden geplaatst. Hierdoor wordt de batterijduur tot wel 10 uur verlengd. Een hele dag mobiel werken. De M1305 is verder voorzien van doordachte data- en toegang-beveiligingfuncties, waaronder herkenning van vingerafdrukken en gezichtskenmerken door middel van biometrische technologie, voor sneller en veiliger inloggen.


De Booktop is ook voorzien van de door Gigabyte zelf ontwikkelde Smart Manager-software, die een aantal verschillende systeemtools samenbrengt in één enkele intuïtieve gebruikersinterface. Hiermee is het beheren van persoonlijke instellingen uiterst eenvoudig en altijd maar één klik verwijderd.
Een andere, door Gigabyte ontwikkelde, functie is de Battery Check. Door simpelweg de rechtermuisknop van het mouse pad ingedrukt te houden wanneer het laptop is uitgeschakeld, krijgt u informatie over de batterijstatus.


Met een geïntegreerde 3G/HSDPA-module heeft u met de M1305 Booktop de beschikking over breedband internet voor snelle toegang tot het internet, waar je ook bent. Tot slot zijn, dankzij het modulaire ontwerp van de M1305, eenvoudig en snel uitbreidingen van de harde schijf en het geheugen mogelijk.

Vergelijkbare artikelen