FANtv-nl-logo-mobile

Western Digital My Book Live, een stream-wonder

De WD My Book Live is een mediaserver met opvallende mogelijkheden om films, muziek en foto's te streamen naar computers, televisies, handhelds en telefoons.


Western Digital (WD) heeft een grote naam opgebouwd als fabrikant van harde schijven. In het geval van de WD My Book Live hebben ze een hele NAS mediaserver rond de harde schijven gemaakt. En wat voor mediaserver! De Western Digital My Book Live blinkt uit met functionaliteiten om alle opgeslagen mediabestanden te streamen naar alle apparatuur waarop je deze wilt bekijken of beluisteren.My Book Live voor, achter en met iPhone app.


Dat kan een computer zijn of een televisie, maar ook een iPhone, een iPad, een stereo-installatie, een blu-ray speler, een XBox 360 of een Playstation 3. Ook Apple-gebruikers zullen tevreden zijn over dit apparaat. Time Machine en de My Photos app van de iPhone worden volledig ondersteund door de WD My Book Live.


Natuurlijk kun je de opslagruimte op de My Book Live ook gebruiken voor andere toepassingen, zoals backups. De opslagruimte bedraagt 1 TB of 2 TB.


We hebben momenteel alleen nog maar de Amerikaanse prijzen. Deze bedragen 170 dollar voor de 1TB Western Digital My Book Live en 230 dollar voor de 2 TB versie.

Vergelijkbare artikelen