FANtv-nl-logo-mobile

Vier nieuwe Lenovo all-in-one PC's

Lenovo presenteert op de CES 2011 in Las Vegas vier nieuwe all-in-one desktopcomputers. Ieder model onderscheidt zich weer op een andere manier.


Lenovo IdeaCentre A320
Bij de IdeaCentre A320 is dat de dikte van het apparaat. Op het dunste punt is deze all-in-one computer slechts 1,85 centimeter dik. Lenovo lijkt met deze all-in-one te mikken op het publiek dat veel om het design geeft. Maar technisch gezien is de Lenovo IdeaCentre A320 ook dik in orde. Hij is voorzien van een nieuwe Intel Core i5 Sandy Bridge processor met een geïntegreerde videochip. Het LED-scherm is 21,5 inch groot, en een HDMI-aansluiting en kaartlezer zijn aanwezig op dit model.


De Amerikaanse prijs bedraagt 699 dollar.Lenovo IdeaCentre B320
De IdeaCentre B320 is de luxere versie van de A320. Dit model onderscheidt zich door meer mogelijkheden op het gebied van video en televisie. Zo is er een full HD touchpaneel en kan de B320 worden gebruikt als HD televisie zonder eerst de PC op te starten. De TV-functie staat bij deze all-in-one namelijk min of meer los van de computer. Via een knop kan er heen en weer geschakeld worden tussen televisie-modus en PC-modus, maar natuurlijk kun je ook televisie kijken in een venster op je computer-desktop terwijl je in een andere applicatie werkt.


De A320 en de B320 hebben de techniek in de monitorvoet zitten en niet in het scherm zoals gebruikelijk bij all-in-ones.


Lenovo IdeaCentre B520
De Lenovo IdeaCentre B520 is de topper van de vier. Deze all-in-one computer beschikt over een snelle Intel Core i7 processor en een nVidia videokaart met 3D ondersteuning. Je kunt deze all-in-one dus gebruiken als mediacenter om 3D beelden weer te geven, maar daar is wel een aparte 3D monitor voor nodig. Het 23 inch Full HD LED-scherm van de B520 zelf kan namelijk alleen 2D weergeven. Het geluid van de IdeaCentre B520 is volgens Lenovo van zeer hoge kwaliteit.De Amerikaanse prijs bedraagt 899 dollar.


Lenovo IdeaCenter C205
Het laatste model, de C205, onderscheidt zich door zijn prijs. Met een vanaf-prijs van 449 dollar is dit duidelijk de goedkoopste van de vier. Het HD aanraakscherm is met 18,5 inch wel kleiner en is single-touch. Wel zijn een DVD-brander, speakers en een webcam standaard aanwezig.De koper kan kiezen uit verschillende Zacate processoren met een geïntegreerde AMD Radeon HD 6310 videochip. Een losse videokaart is optioneel maar maakt de all-in-one computer wel meteen een stuk duurder.

Vergelijkbare artikelen