FANtv-nl-logo-mobile

Laptop met backup-knop

De MSI CX640 is een ideale laptop voor mensen die telkens vergeten een backup te maken. Deze beschikt namelijk over een backup-knop en een automatische backup-functie.


Met de speciale backup-knop op de laptop zelf kan je als gebruiker razendsnel een backup maken van de bestanden en programma's die op je laptop staan. Deze Time Stamp button bevindt zich rechtbovenaan het toetsenbord, net onder het laptopscherm. De aan/uit knop die zicj meestal op die plek bevindt is verplaatst naar de zijkant van de laptop.De backup wordt dusdanig weggeschreven dat hij ook nog bruikbaar is als Windows niet meer kan opstarten.


Voor computergebruikers die dusdanig verstrooid zijn dat ze ook vergeten op deze backup-knop te drukken is de MSI CX640 ook voorzien van een automatische backupfunctie. Voor nog meer veiligheid zorgt de schokbestendige behuizing waarin de harde schijf is weggeborgen.


Ook om te zien is de MSI CX640 mooi, met zijn behuizing van zilverkleurig geborsteld aluminium. Onder deze behuizing schuilt een  Intel Core i5-processor, een Nvidia GeForce GT 520M-videokaart, een harde schijf van 500GB en 4GB geheugen. Een lichtsensor zorgt ervoor dat de lichtscherpte van het scherm automatisch aan de omgeving wordt aangepast.


De MSI CX640 staat tegen een adviesprijs van 599 euro in de winkels.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl