FANtv-nl-logo-mobile

Sony Android-tablets

Sony brengt zijn eerste Android tabletcomputers uit. De Sony Tablet S1 is een standaard tablet PC, maar de Sony Tablet S2 is een vernieuwende tablet met twee schermen.


De Sony Tablet S2 beschikt over een "dual screen", met andere woorden over twee schermen die samen één scherm kunnen vormen. Het betreft twee identieke 5,5 inch schermen (1024 x 480) waarvan er zich één in het bovenste gedeelte van de open te klappen behuizing bevindt, terwijl de andere zich in het onderste gedeelte bevindt.Als je de Sony Tablet S2 niet gebruikt klap je hem dicht waardoor er een klein apparaatje overblijft dat veel kleiner is dan een normale tablet. Opengeklapt biedt het scherm met zijn 2 x 5,5 inch juist meer beeldruimte, al moet je de rand midden in je beeld dan op de koop toenemen.Voor wie een conventionele tabletcomputer wil komt Sony met de S1. De Sony Tablet S1 beschikt over één enkel 9,4 inch scherm.


Beide tabletcomputers zijn geschikt voor 3G en 4 internet en gebruiken Android 3.0 als besturingssysteem. Sony diensten als Qriocity (muziek en video),ReaderStore (e-books) worden ondersteund en er kunnen ook veel Playstation games om de Sony Tablets gespeeld worden.

De prijzen en datum van beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl