FANtv-nl-logo-mobile

Vernieuwde Apple iMacs

Apple heeft de vernieuwde iMacs gepresenteerd. Dankzij ondermeer nieuwe processors zijn deze volgens Apple wel tot 70 procent sneller dan de huidige iMacs.


Tenminste.., als je de iMac voorziet van de optionele 3,4GHz Intel Core i7-processor. Wel standaard is de nieuwe HD-camera waarmee je in een wel heel scherpe beeldkwaliteit kunt videochatten (via FaceTime). Ooo de nieuwe supersnelle Intel Thunderbolt-aansluiting is standaard. Hiermee kan met een snelheid van 10Gbps data van en naar de iMac gestuurd worden.Apple levert de nieuwe iMac in de versies 21,5-inch en 27-inch. De eerste (kleinste) versie is voorzien van een Radeon HD 6750M-videokaart. De snellere HD 6770 is optioneel. Bij de 27 inch is deze laatste videokaart wel standaard en kan er optioneel voor een Radeon HD 6970M gekozen worden. Voor wie zware grafische games op zijn iMac wil spelen is de laatste kaart aanbevolen.


De nieuwe  21,5-inch iMac heeft een vanaf-prijs van 1.149 euro (inclusief OS X Snow Leopard en iLife '11). De prijzen voor de 27 inch versie starten bij 1.649 euro.

Vergelijkbare artikelen