FANtv-nl-logo-mobile

All-in-one pc voor filmliefhebbers

De nieuwe LG V300 all-in-one computer is een ideale alles-in-één computer voor filmliefhebbers. Hij heeft een groot 23 inch scherm, ondersteunt 3D en beschikt over een blu-ray speler.


De LG V300 all-in-one pc is al in juli 2011 te koop in Zuid-Korea. Daarna komt hij ook naar Europa. Helaas weten we nog niet wanneer.


Met een grootte van 23 inch biedt de LG V300 veel ruimte voor filmbeelden, die ook in 3D kunnen worden weergegeven. Om diepte te zien moet je zoals gebruikelijk een brilletje op, maar dankzij de passieve 3D-technologie met FPR (Film Patterned Retarder) kan dat een eenvoudig licht brilletje zijn. Dat kijkt een stuk plezieriger dan de zware brillen die je bij veel andere 3D computerschermen op moet.Films kunnen bekeken worden via de ingebouwde blu-rayspeler, maar je kunt deze ook lezen vanaf de 750G harde schijf of streamen vanaf een externe bron. Een AMD Radeon HD 6650M videokaart zorgt voor een vlekkeloze weergave.


Natuurlijk kun je via deze touchscreen all-in-one pc ook alle andere PC taken uitvoeren, maar dit lijkt ons toch vooral een computer voor filmliefhebbers.

Vergelijkbare artikelen