FANtv-nl-logo-mobile

Toshiba alles in één computer

Iedere computerfabrikant lijkt nu met een all-in-one PC te komen. Ook Toshiba doet mee, met een computer die is ingebouwd in een grote 21,5 inch touchscreen.


De eerste all-in-one PC heeft specificaties die klinken als een klok. De Toshiba DX1215 beschikt over een Core i5- of i7-processor en een 1TB harde schijf en er zijn Onkyo-luidsprekers  ingebouwd.Dankzij het grote formaat van het scherm, de goede speakers en de ingebouwde TV-tuner betekenen dat je de Toshiba DX1215 all-in-one PC heel goed als televisie kunt gebruiken. De 1TB harddisk biedt dan ook veel ruimte voor het opslaan van videobeelden. Als audio-systeem kun je deze computer echter ook heel goed gebruiken. Je kunt er externe audio-apparatuur op aansluiten en de speakers van de DX1215 zelfs gebruiken als de computer uit staat.


je kunt er hoe dan ook veel randapparatuur op aansluiten want de Toshiba all-in-one PC beschikt over twee USB3.0 poorten en vier USB2.0 poorten. De toetsenbord en muis hebben deze aansluitingen niet nodig want die werken draadloos via Bluetooth.


In Amerika gaat de Toshiba DX1215 voor 930 dollar in de verkoop. het is nog niet bekend wanneer de eerste Toshiba all-in-one PC in Europa uit komt.

Vergelijkbare artikelen