FANtv-nl-logo-mobile

Tablet computer voor 148 euro

Eindelijk weer eens een originele tablet, en nog een goedkope ook. De Binatone ReadMe Mobile moet zo'n 115 euro gaan kosten.


Om de tablet zo goedkoop te houden heeft Binatone het standaard concept van de tablet computer overhoop gegooid. Mooi zo, want varianten op de iPad zijn er al genoeg te koop.


Het toepassen van een touchscreen is te duur. De Binatone ReadMe Mobile beschikt over een normaal 7 inch lcd-scherm. Voor het typewerk en het navigeren beschikt de Android-tablet over een ingebouwd qwerty-toetsenbord en cursortoetsen.Binatone verkoopt de ReadMe Mobile als een combi van een tablet computer met een e-reader maar dat laatste moet je met een korreltje zout nemen. Je kunt er ebooks mee lezen, maar dat is vergelijkbaar met het lezen van zo'n boek op een PC. De Binatone Readme Mobile heeft namelijk een standaard LCD-scherm en maakt geen gebruik van elektronische inkt zoals een echte ebook lezer.


Dat scherm biedt een resolutie van 800 bij 400 pixels. Het geheugen is met 2GB ook beperkt, maar wat verwacht je anders ook van een computer van 148 euro.

Vergelijkbare artikelen