FANtv-nl-logo-mobile

MSI Wind Top AP2011 all-in-one computer

Vaak worden all-in-one computers in de huiskamer gebruikt. De MSI Wind Top AP2011 is echter in eerste instantie gericht op de zakelijke gebruiker.


Wat natuurlijk niet betekent dat je deze MSI alles-in-één computer niet gewoon voor thuisgebruik kunt aanschaffen. Maar de MSI Wind Top AP2011 heeft wat handige mogelijkheden voor gebruik op een kantoor of in een winkel. Zo is er een optioneel een voet verkrijgbaar waarmee je het scherm alle kanten op kunt draaien. Dat is handig voor op een balie als je een klant op het scherm mee wilt laten kijken.Ook beschikt de MSI Wind Top AP2011 all-in-one PC over twee com-poorten waarop barcode-scanners of creditcard-terminals aangesloten kunnen worden. In aansluitmogelijkheden blinkt deze MSI computer toch al uit want hij heeft ook vier USB 2.0 poorten, een USB 3.0 poort en een HDMI-aansluiting. Via deze laatste kun je de Wind Top AP2011 ook als beeldscherm gebruiken zonder dat de computer aanstaat.


De MSI Wind Top AP2011 beschikt over een 20 inch touchscreen (1600x900) met led-backlight, een Pentium G620 processor, een HD Graphics 2000-igp videokaart en een neutrale (wat saaie) vormgeving waardoor hij goed op een bureau of balie past.


De adviesprijzen beginnen bij 699 euro. De MSI Wind Top AP2011 is te koop bij goede computerwinkels.

Vergelijkbare artikelen