FANtv-nl-logo-mobile

Motorola Xoom 2

Motorola komt nu al met een opvolger voor zijn Xoom tablet computer. Of eigen twee opvolgers want van de Xoom 2 komt ook een speciale Media Edition.


Aan het design van de Xoom 2 vallen meteen de schuine hoeken op. Deze zie3n er niet alleen leuk uit maar de Motorola Xoom 2 ligt hierdoor ook beter in de hand. Ook is de nieuwe Xoom dunner geworden. De tablet is slechts 0,88 cm dik!Motorola mikt met de Xoom 2 op de zakelijke markt. Dit is een 10,1 inch tablet computer met een 1,2GHz processor, 1GB RAM, 16GB opslaggeheugen en WiFi. Deze is voorzien van een 5 megapixel camera voor film en fotografie en een 1,3 megapixel webcam voor videotelefonie.


Daarnaast komt er voor privé gebruikers de Motorola Xoom 2 Media Edition. Deze versie is met zijn 8,9 inch beeldscherm kleiner en goedkoper dan zijn zakelijke broer.

Het besturingssysteem van beide modellen is Android 3.2. Er wordt een stylus meegeleverd waarmee je op het scherm kunt schrijven en tekenen, en een print-toets maakt het printen eenvoudiger. Andere vernieuwingen betreffen het scherm dat beter bestand is tegen vocht en krassen. Ook is de kijkhoek van dit scherm met 178 graden breder en zijn de grafische prestaties met 20% verbeterd.

Vergelijkbare artikelen