FANtv-nl-logo-mobile

Medion tablet computer

Ook Medion doet lekker mee met de strijd die Apple en andere fabrikanten van tablets met elkaar uitvechten. Bij de specificaties van de nieuwe Medion Lifetab P9514 loopt het water je in de mond.

De Lifetab P9514 (MD99000) is de eerste tablet computer van het Duitse Medion en het lijkt meteen een schot in de roos. Een 1Ghz nVidia Tegra 2 dualcore-processor met 1MB werkgeheugen drijft de nieuwe tablet computer aan. Bluetooth 2.1, 3G en wifi 11n worden ondersteund evenals bewegingsdetectie. Voor navigatie is tevens GPS aanwezig en de Lifetab biedt een opslagruimte van 32 GB. Een hdmi-kabel, een micro-usb kabel, een oortelefoon een een oplader worden allemaal standaard meegeleverd bij deze heel complete tablet.De Medion Lifetab P9514 is aan beide kanten voorzien van een camera. Helaas is er geen flitslicht aangebracht. De foto/video camera aan de achterkant zit niet zoals zo vaak in een bovenhoek maar midden op de tablet. Dit is natuurlijk veel praktischer.


Het besturingssysteem van de Medion Lifetab P9514 is Android 3.2 (Honeycomb) en er wordt veel software meegeleverd. Naast standaard Android software is dat onder andere de mediaplayer software Lifetab Media, een video-editor, een tekenprogramma, de Office-viewer Docs To Go en print-software. Met PowerDvd Remote kun je met de tablet de bediening van een PC overnemen.


Een veelbelovende nieuwe tablet PC waarvan de prijs en datum van beschikbaarheid nog niet vrijgegeven zijn.

Vergelijkbare artikelen